Dom > Vijesti > Vijesti iz industrije

Kako održavati elektromagnetni ventil za plin?

2021-09-08

1. U radnom stanju, radni tlak i radna temperatura okoline elektromagnetskog ventila za plin mogu se promijeniti, pa je potrebno prenijeti čuvanje i održavanje proizvoda elektromagnetskih ventila za plin. Pravovremeno otkrijte promjene radnog okruženja elektromagnetskog ventila za plin kako biste izbjegli nesreće.

2. Kako bi se osigurala čistoća elektromagnetskog ventila za plin, ugradnjom filtarskog zaslona smanjit će se ulazak nečistoća u elektromagnetni ventil, što pogoduje smanjenju trošenja mehaničkih dijelova i produljuje vijek trajanja elektromagneta za plin ventil.

3. Za proizvode s elektromagnetnim ventilom za plin koji se ponovno koriste, ispitivanje djelovanja mora se provesti prije formalnih radova, a kondenzat u ventilu treba ispustiti.

4. Za proizvode s elektromagnetnim ventilom za plin koji se dugo koriste, potrebno je detaljno preraditi unutarnje i vanjske komponente elektromagnetskog ventila, posebno nekoliko važnih komponenti.

5. Čišćenje plinskog elektromagnetnog ventila ne smije biti prečesto, ali se ne smije zanemariti. Ako se utvrdi da je proizvod plinskog elektromagnetnog ventila nestabilan ili su dijelovi istrošeni, elektromagnetni ventil se može očistiti kada se rastavlja.

6. Ako se elektromagnetski ventil za plin više ne koristi u kratkom vremenu, nakon što se ventil ukloni iz cjevovoda, vanjsku i unutarnju stranu elektromagnetskog ventila za plin očistite brisanjem izvana i korištenjem komprimiranog zraka iznutra.

7. Provodi se redovito održavanje za proizvode plinskog elektromagnetnog ventila, kao što je uklanjanje sitnica i trošenje brtvene površine. Po potrebi se mijenjaju dijelovi plinskog elektromagnetnog ventila.

U slučaju štetnih jakih vibracija, plinski elektromagnetni ventil se može zatvoriti automatski, a za otvaranje ventila potrebna je ručna intervencija. Plinski elektromagnetni ventil mora se redovito popravljati tijekom svakodnevne uporabe. Ako se pronađe bilo kakav kvar, obratite se osoblju radi održavanja što je prije moguće.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept